Aкумулатор BOSCH 105 Ah AGM

Производител: BOSCH
Код на продукта: 105 Ah AGM
Наличност: В наличност
Еко Цена:439.00 лв
Цена без Връщане:459.00 лв
Вие Спестявате:20.00 лв
-+

ПОРЪЧАЙ ТУК


Акумулатор BOSCH 12 V, 105Ah , пусков ток 950 A , десен+ , размери 394х175х190,  две години гаранция от датата на закупуване.

За най-мощните и съвремени автомобили.

Притежават надежден и сигурен старт дори при екстремни температури, максимални капацитетни резерви, осигуряват електрозахранване и при повишени консумации на мощности.

Немско качество на ниски цени само в нашите магазини в София

Телефон за връзка : 0886611954

Този акумулатор е напълно зареден и готов за поставяне. Не е нужно да го зареждате, само трябва се монтира и може да запалите ващия автомобил - Проверете какъв трябва да е вашия нов акумулатор според марка и модел автомобил на 0886 611 954

НОВО:Акумулаторите MOLL AFB Start|Stop представляват директна алтернатива на AGM. Иновативна и уникална продуктова новост се основава на лидерството на Moll и доказано ноу-хау на EFB, специално адаптирана батерия, за да съответства на характеристиките на AGM. По този начин новият Moll AFB start|stop може да бъде монтиран и регистриран в автомобила като AGM акумулатор и ще работи по перфектния, добре познат и реномиран начин на Moll, подобно на технологията AGM. Новата батерия предлага убедителни предимства в сравнение със стандартните AGM батерии: Икономична алтернатива на AGM. По-добро представяне там, където има значение. Здравина на класическа батерия. Произведено от Moll в Германия. Moll AFB е базиран на технологията Moll EFB, но е специално адаптиран към поведението на AGM технологията. Новата технология осигурява по-бързо приемане на заряд и подобрена рекуперационна способност в сравнение с AGM батерията. В комбинация с устойчивите на корозия сплави, това осигурява отлична стабилност и висока производителност дори при екстремни температури. Това прави MOLL AFB „по-добрата AGM батерия“. Moll AFB е подходящ за монтаж в пътническия салон, притежава абсолютна защита против протичане и нисък саморазряд. Moll AFB са предназначени за Леки автомобили/ Строителни превозни средства/ SUV 4x4/ Кемпери/ Лодки и др. превозни средства със специално предназначение и старт-стоп функция. Акумулаторите Moll се предлагат на българския пазар от 2011 година и са сред предпочитаните марки, при шофьорите изискващи най-добрата батерия за автомобила си.

Свържете се с нас, за да проверим и изберем правилния акумулатор за вашия автомобил.

Характеризтики
Капацитет (Ah) 44Ah

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър
Намерете ни в град София в нашите магазини на адреси:
Изток


Акумулатори | akumulatorite.net © 2024